top of page

Temporada 2020 - 2021

LaPeraLlimonera_BAOBABweb_9179.jpg

BAOBAB

Clown - cia. La pera Llimonera

“Quan la guerra et fa marxar de casa i  de la teva terra, necessites de l’acollida dels qui et rebran”

thumbnail_Txema The Postman2.jpg

Diuen que és l’únic carter que ha repartit cartes en més de vint països dels cinc continents. Ha entregat paquets a la Reina d’Anglaterra, al Papa i a un president de la Casa Blanca. Distribueix tot el que té destinatari. Però avui, en finalitzar la jornada, es dóna compte que té un paquet sense adreça ni remitent. No sap per a qui és.

THE POSTMAN

Màgia - cia. Txema Magic

Peus de Porc - A taula - Caratula.JPG

A TAULA!

Titelles - cia. Peus de Porc

L’Ogre està a punt de menjar-se una sopa de verdures quan, a la porta, apareix un nen que necessita aixopluc… l’alegria de l’Ogre és infinita!
Però el nen té fred, gana, set… i l’Ogre no es pot menjar un nen fred i famolenc.

gava_155_LOW.jpg

BLOWING

Dansa - cia. Mucab Dans

Desitgem moltes coses, en molts moments la nostra vida, però.. on van a parar aquests desitjos? Es compleixen? Qui els fa possible?

A 'Blowing' viurem el viatge d'una petita espora que té una missio, complir el desig de la Yuri. Un viatge a través del vent, ple d'aventures i situacions en les què trobarem les respostes a totes aquestes preguntes.. o no!

1-LU-cia.maduixa-©Jordi Pla.jpg

Dansa - cia. La maduixa

Les nostres protagonistes viuen en un lloc envoltat de terra i pobresa. Treballen i treballen al camp sense descans, però per tal de sobreviure, han convertit la seua feina en joc, i és que… és impossible prohibir-li a un xiquet que jugue.

Italino Grand Hotel Cia La Tal 7 M.jpg

ITALINO GRAND HOTEL

Clown - cia. La Tal

Qui renta els milers de llençols dels hotels?

A l'últim soterrani del ITALINO GRAND HOTEL està la bugaderia. Allà, un personatge solitari renta, planxa i perfuma els llençols. Viu i somia entre ells i amaga la solitud conversant amb les màquines i jugant amb la seva ombra.

bottom of page