top of page

Temporada 2019 - 2020

Els dos últims espectacles de la temporada van quedar anul·lats a causa de la COVID19

Guyi_Guyi_2.jpg

GUYI GUYI

Titelles - cia. Periferia Teatro

Què passa quan els altres et veuen diferent?. I quan tu et veus diferent dels altres?
Guyi-Guyi és un cocodril que no sap que ho és.
No és ferotge ni voraç. No sap comportar-se com els altres.
Guyi-Guyi haurà de seguir el seu instint i aprendre com ha d’actuar pe
r ser un «bon cocodril».

Plnaet M_aRT_MARCEL GROS.jpg

PLANETA M.ART

Clown - cia. Marcel Gros

El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!

IMG_E_082.jpg

ELS MÚSICS DE BREMEN IN CONCERT

Teatre inclusiu - cia. Pot Teatre

Un espectacle de teatre inclusiu amb una companyia íntegrament composta per persones amb discapacitat a fi de normalitzar l’accés d’aquest col·lectiu a espais de cultura

petita_capmany_tanaka_teatre_2.jpg

LA PETITA CAPMANY

Teatre - cia. Tanaka Teatre

La Maria Aurèlia no entén la feina del seu pare. Aviat descobrirà que el món que coneix està en perill: tot pot desaparèixer. Acompanyada d’en Patufet, entrarà a un univers on personatges del folklore català l’ajudaran a lluitar contra l’Oblit, a descobrir-se a si mateixa i a millorar la relació amb seu el pare. Un viatge tendre i divertit a través de les tradicions populars per viure una aventura fantàstica i emocionant.

sr_petit_038.jpg

La Laura està embarassada i abans que neixi el seu fill o filla vol tornar a veure el senyor petit, un amic imaginari (o no) que tenia quan era una nena i que un bon dia va desaparèixer. Per això, avui ha reunit un consell de savis (no d’avis, no, de savis), perquè l’ajudin a trobar-lo. Abans, però, els explicarà la seva història amb el senyor petit: un amic divertit, desvergonyit i molt presumit.

EL SENYOR PETIT

Teatre - cia. Teatre a la Fuga

bottom of page