top of page

AULA DE TEATRE INFANTIL

Dubtes i qualsevol consulta la podeu fer al 692064420 o al correu optimistriallesroses@gmail.com

L'aula de teatre infantil d'Optimist arranca fa més de 12 anys en vista de la necessitat d'una activitat d'aquest tipus a la nostra Població.

A través d’aquesta aula es pretén convidar els nenes i les nenes a conèixer un món que els és propi per utilitzar-lo com a mitjà d’expressió, coordinació i de treball en equip que ha esdevingut, des de temps històrics, un art.

En aquest taller es treballarà, a partir de jocs, les diferents maneres d’usar el cos i el llenguatge (verbal i no verbal) per comunicar, fingir, imitar i disfressar-se. Aquestes tècniques els proporcionaran una major desinhibició i confiança en un mateix i un control sobre el domini del seu cos i dels sentiments, alhora que els permetrà ser conscients de la diversitat al món.

NOVETAT: Enguany i per aquest curs 2023-2024 creem un conveni amb l'associació Aula de Teatre de figueres per dur a terme aquesta activitat. Totes dues som entitats sense ànim de lucre amb la intenció de fer creixer l'amor pel teatre que compartim. Conjuntament unim forçes per donar un servei de primer nivell. Fer comunitat i crear una activitat de qualitat pels infants de l'alt empordà. Podeu veure la seva feina a www.aulateatrefigueres.cat

L'ESPAI

L'activitat és realitzarà al Teatre Municipal de Roses. Concretament a la sala dels miralls. Com a associació, tenim el privilegi de poder disposar d'un equipament municipal com és aquest.

Un espai ampli que convida, per la seva naturalesa, a sentir-te més segur per expressar-te amb llibertat.

final de curs 22 23.JPG

Final de curs 2022 - 2023

bottom of page