top of page

AULA DE TEATRE INFANTIL

L'aula de teatre infantil d'Optimist arranca fa més de 10 anys en vista de la necessitat d'una activitat d'aquest tipus a la nostra Població.

A través d’aquesta aula es pretén convidar els nenes i les nenes a conèixer un món que els és propi per utilitzar-lo com a mitjà d’expressió, coordinació i de treball en equip que ha esdevingut, des de temps històrics, un art.

En aquest taller es treballarà, a partir de jocs, les diferents maneres d’usar el cos i el llenguatge (verbal i no verbal) per comunicar, fingir, imitar i disfressar-se. Aquestes tècniques els proporcionaran una major desinhibició i confiança en un mateix i un control sobre el domini del seu cos i dels sentiments, alhora que els permetrà ser conscients de la diversitat al món.

A causa de la pandèmia, vam haver d'aturar-la i ara, per fi, la tenim aquí altre cop!

ELS GRUPS: 

**actualment només tenim obert 1 grup els dimarts de 17:15 a 18:45h per a qualsevol edat**

OPTIMSIT I: Per a nens i neces de 1r a 3r de primària. Tots els dijous de 17:15 a 18:45h A partir del joc entrarem dins del món del teatre. Treballarem l'expressió corporal, oral i de les emocions. Aprendrem quins gèneres teatrals hi ha. Crearem històries tot interpretant personatges, posant-los vestuari i escenografia.

L'activitat s'iniciarà la primera setmana d'Octubre de 2022 i finalitzarà l'última de Maig de 2023. 

PLACES LIMITADES

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

OPTIMIST II: Per a nens i nenes de 4t a 6è de primària. Tots els dimarts de 17:15 a 18:45h Aprofundirem en els conceptes bàsics del món del teatre. Treballarem les emocions que tenim al cos i com cadascú les viu i les expressa de forma diferent. Crearem històries posant-nos a la pell dels altres per interpretar personatges posant-los vestuari i escenografia. 

L'activitat s'iniciarà la primera setmana d'Octubre de 2022 i finalitzarà l'última de Maig de 2023. 

PLACES LIMITADES

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La primera setmana de Juny 2023 es farà un espectacle on es mostrarà als familiars i al públic general el que s'ha treballat al llarg del curs. 

LA PROFESSORA: ANNA VICENS. Actriu i rondallaire

Anna Vicens és una referent del teatre a la nostra població i arreu del territori. 

És una de les fundadores del Grup de Teatre de Roses juntament amb Ignasi Tomàs.

Ha fet d'actriu de teatre, televisió i locutora en diverses ocasions. Va participar en la pel·licula de TV3 "Morir en tres actes"

Ha organitzat i portat grups de teatre tant per nens com per adults des de fa mes de dues dècades i ha fet l'hora del conte de la bibliòteca també durant més de 18 anys. 

QUOTES

Matricula: La matricula a l'aula de teatre infantil té un preu de 30€ per alumne i es paga a l'inici de l'activitat. 

Mensualitats: 35€/mes 

*15% de descompte per unitats familiars que inscriguin 2 o més alumnes

*15% de descompte per famílies monoparentals o numeroses.

Tots els alumnes de l'aula tindràn l'entrada gratuïta als espectacles d'Optimist de cada primer diumenge de mes. 

bottom of page