top of page

Qui som?

L'any 1996, un grup de families de Roses veuen la necessitat de dotar el poble d'oferta cultural infantil i familiar. I així, entre coneguts amb interessos similars, neix l'associació.

A la mítica sala SUF de Roses, un mes d'Abril del mateix any es programa el primer espectacle de teatre familiar. I des de llavors, cada primer diumenge de mes en època escolar.

Un temps més tard, Optimist entra dins l'agrupació nacional Rialles de Catunya. 

Entre els fundadors hi havia Francesc Giner, Fina Puigdomènech, Yanna Arjona, Laura Seguí, Anna Ribera i Joan Juanola. Al llarg dels anys, han anat entrant i sortint persones que ens han ajudat seguir fins on som avui. Entre elles, Joan Ruiz, Roser Sinyol, Júlia Danés, Elisenda Durany i Júlia Díaz. 

 

Des del 2016, tres filles d'Optimist hem agafat el relleu. Som la Maria Rodriguez, la Maria Alcalde i l'Ona Giner. Les tres hem crescut, com moltissims nens al llarg dels anys, anant cada diumenge al teatre. Optimist i el teatre ens han ajudat a créixer, ens ha ensenyat valors i a valorar la cultura. Sempre va ser un lloc molt bonic de trobada amb amics i families. 

És per això que treballem perquè no es perdi mai tot això que representa l'entitat.

Gràcies a tots per haver-ho fet possible!

Galeria de records

bottom of page