top of page
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
arrow&v

*Per la domiciliació bancària caldrà emplenar un document d'Ordre Sepa que us facilitarem a l'inici de l'activitat.

*La matricula de 30€ caldrà portar-la en efectiu el primer dia de l'activitat

arrow&v

Un cop hagueu completat la inscripció us escriurem per confirmar-vos que teniu plaça reservada i enviar-vos i actualitzar-vos de tota la informació sobre l'activitat, les novetats i l'inici del curs.

 

Gràcies! 

¡Gracias por tu mensaje!

Legitimació per al tractament de les dades

La base legal per al tractament de les seves dades és l’execució del contracte entre vostè com a alumne i l'Associació cultural Optimist.

Destinataris de les seves dades

Les seves dades no es comunicaran a tercers excepte per al compliment d’obligacions legals.

Dret dels interessats

Les persones titulars de les dades tractades per l'Associació cultural Optimist tenen dret en tot moment a accedir a les seves dades, rectificar-les, oposar-se al seu tractament o suprimir-los si creu que ja no són necessàries per als fins per als quals van ser recollides. A més, si ho desitja, podrà sol·licitar la portabilitat de les seves dades i limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. Així mateix podrà revocar el consentiment atorgat en qualsevol moment.
Per a exercir aquests drets podrà posar-se en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic optimistriallesroses@gmail.com.

Així mateix, en cas de considerar vulnerats els seus drets, podrà interposar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).

bottom of page